Başakşehir Belediyesi, kültür sanat sezonu etkinlikleri kapsamında pop müziğin sevilen isimlerinden Tuğçe Kandemir’i hayranlarıyla buluşturdu. Genç sanatçı, sevilen şarkılarını Başakşehirliler için seslendirdi.
Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Tuğçe Kandemir, Başakşehirlilere unutulmaz bir akşam yaşattı. Başakşehir kültür sanat sezonu etkinlikleri kapsamında Bahçeşehir Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen konsere ilçe sakinleri yoğun ilgi gösterdi.
Şarkılar hep birlikte söylendi
Başakşehir’de hayranlarıyla buluştuğu için hayli mutlu olduğunu ifade eden sanatçı, “Kurban olduğum”, “El âlem” ve “Yelkovan” gibi sevilen şarkılarını söyledi. Kandemir’e müzikseverler de hep bir ağızdan eşlik etti.
Radyo Başakşehir’e konuk oldu
Tuğçe Kandemir, konser öncesinde Radyo Başakşehir’de “Malice” kültür sanat sezonu konser özel programına konum oldu. Yılsonuna kadar yeni bir single çıkaracağının müjdesini veren sanatçı, Bahçeşehir Kültür ve Sanat Merkezi’nin sahnesini çok beğendiğini söyledi.
Şöhretin zirvesindeyken her şeyi geride bırakan Pektaş, son haliyle herkesi şaşırttı.
RADYO EKİN KİMİN SAHİBİ KİM YÖNETİMİ KİMDE HANGİ RADYOCULAR YAYIN YAPIYOR.