Başakşehir geneline dikilen çiçekler baharın tüm renklerini ilçe sakinleriyle buluşturuyor.
Başakşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün çalışmaları baharın gelişiyle birlikte kendini gösterdi.İlçe genelinde kamuya ait park ve yeşil alanlar ile orta ve yan refüjlerde çevre düzenleme çalışmaları gerçekleştiren Başakşehir Belediyesi baharın ilçeye geldiğini çalışmalrı gösterdi.
Bahçeşehir Gölet, Şamlar Tabiat Parkı ve Sular Vadisi gibi birçok doğal alana sahip olan Başakşehir, her semtinde baharı ayrı güzellikleriyle yaşıyor.
Yeşili, temiz havası ile İstanbulluların yaşam alanı olarak ilk tercihi olan Başakşehir’de baharın simgesi haline gelen laleler ise görüntüleri ile büyülüyor.
Doğanın uyanışı olarak da bilinen bahar ayı için hazırlıklarını sürdüren Başakşehir Park ve Bahçeler Müdürlüğü, orman alanını piknik severler için yabani ot ve çalılardan temizlerken, ilçenin çeşitli alanlarına diktiği mevsimlik çiçeklerle gözlere hitap ediyor.
Türkiye’de ilk kez uygulanan deprem izolatörlü konut projesi Başakşehir'de.
Sağlık Bakanı Koca: İstanbul'a nakledilen hastalardan 15 bin 119'u taburcu oldu
Başkan Kartoğlu, hasarlı ve riskli binalar için çalışmaları hızlandırdıklarını dile getirdi.
Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde depremzede çocuklar için sinema etkinliği düzenlendi.